Ex Libris Feliks Piechowski [Andrzej Bortowski]. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1969)
Przedstawia twarz kobiety z przepaską na oczach, w prawym górnym rogu paragraf. U góry napis: Ex Libris Feliks Piechowski.