Ex Libris T. L. - Borowczyk, Czesław (1912-1995).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). ([S.l., 1947)
Na otwartej książce litery T. L., u góry napis: Ex Libris.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
I Biennale "Exlibris Współczesny". Katalog, Malbork 1963