Opus Chronologicum : Ex autoritate potissimùm Sacræ Scripturæ Et Historicorum Fide Dignissimorum, Ad motum luminarum cœlestium, tempora & annos distinguentium ... & deductum usq[ue] ad nostra tempora : Cui præmissa est Isagoge Chronologica ... / Studio & opera Sethi Calvisi[i] .... - Calvisius, Sethus (1556-1615) (Impensis Johannis Thymii Bibliopolæ, 1620)
Dane dotyczące wszystkich władców Polski od Mieszka I do Zygmunta III.