Business English. Unit c, Foreign travel - Young Digital Poland (Gdańsk : Young Digital Poland SA, 2006)
Płyta zawiera multimedialne lekcje wzbogacone filmami wideo, interaktywnymi ćwiczeniami, nagraniami słówek, dialogów i tekstów. Możliwa jest ustna komunikacja z programem, m.in. ocenia on wymowę użytkownika, umożliwia wykonywanie ćwiczeń za pomocą głosu.
Tyt. z ekranu tytułowego.
System operacyjny Windows 9x/ME-procesor Pentium III 600 MHz ; System operacyjny Windows 2000/XP-procesor Pentium III 800 MHz ; 256 pamięci operacyjnej, 30 MB wolnej przestrzeni na dysku, karta grafiki pracująca z rozdzielczością 1024x768 z tysiącami kolorów, napęd CD ROM x 24/DVD, 16-bitowa karta dźwiękowa, mysz, mikrofon, głośnik lub słuchawki.
Keywords: Język angielski -- gramatyka -- zadania i ćwiczenia; Wydawnictwa elektroniczne; Język angielski -- język handlowy -- rozmówki; Język angielski -- rozmówki dla biznesmenów