Sierpień 80 : ulotki przed Stocznią Gdańską / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia ludzi chwytających ulotki rozdawane przed główną bramą Stoczni Gdańskiej, sierpień 1980 r. Widok z dachu wartowni.