Gdańsk Ratusz Głównego Miasta. Sala Czerwona - fragment portalu (1596, wyk. Szymon Herle) / fot. K. Kamiński. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta, fragment portalu z Sali Czerwonej, ok. 1975 r.