[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku zawiadamia ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz z ogłoszeniem odwołującym zakaz hodowli zwierząt.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne