[Afisz. Incipit:] Rzeszowski Klub Przyjaciół Teatru zaprasza na kolejny wykład studium wiedzy o teatrze ... Commedia dell'arte ... ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o wykładzie Prorektora Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej w Krakowie Zbigniewa Siatkowskiego 23.02.1973 r. w sali nr 210 Wojewódzkiego Domu Kultury w Rzeszowie.