Cichociemny : wieczór poświęcony płk dypl. Kazimierzowi Irankowi-Osmeckiemu / Muzeum Archidiecezji Warszawskiej. (s.n., 1988)
Wieczór odbył się 10 listopada ; wykonanie: Maria Chwalibóg i Kazimierz Kaczor.