[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski ... zaprasza .. na wielką zabawę wiosenną w dniu 18 czerwca 1949 r. w salach Grand Hotelu ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.