Ex Libris Jana Stańdy / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1987)
Pośrodku witraż z postacią świętego, napis: Ex Libris Jana Stańdy. Sygantura artysty - monogram S, w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.