[Afisz. Incipit] "Kultura i Sztuka" w Wejherowie sobota 25 maja ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczerzy dla miłośników sztuki w auli Państwowego Gimnazjum i Liceum Męskiego, ul. Sobieskiego.