[Afisz. Incipit] "Kultura i Sztuka" w Wejherowie sobota 25 maja ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczerzy dla miłośników sztuki w auli Państwowego Gimnazjum i Liceum Męskiego, ul. Sobieskiego.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.