Odezwa do obywateli powiatu gdańskiego / Marian Klenowicz. - Klenowicz, Marian ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący rolników posiadajacych akty własności do licznego udziału w uroczystości wydania dowodów wpisu do ksiąg wieczystych.