Odezwa do obywateli powiatu gdańskiego - Klenowicz, Marian (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący rolników posiadajacych akty własności do licznego udziału w uroczystości wydania dowodów wpisu do ksiąg wieczystych.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne; Afisze -- 1945-1990.