Kohlenmarkt um 1860 Eduard Flottwell. - Flottwell, Eduard (1811-1862) (E. Flottwell Photograph Anstalt Danzig, 1853)
Targ Węglowy, widok od południowego zachodu, widoczny Teatr Miejski i fasada Zbrojowni, ok. 1853-1862.