Cenniejsze niż życie / Studio Rapsodyczne. (Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, 1965)
Program teatralny premiery 1965 r. z okazji stulecia urodzin Stefana Żeromskiego. Studio Rapsodyczne Gdańsk-Wrzeszcz ul. Wajdeloty 13. Reżyseria: Tadeusz Byrski, scenografia: Janusz Adam Krassowski.