[Afisz. Incipit:] Dyrekcja Elektrowien Elbląg -Petlikowo - Rakowiec zawiadamia w dniu 9 listopada 1947 r. ... odbędzie się uroczystość uruchomienia elektrowni wodnej Rakowiec k/Malborka. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu elektrowni.