Przestrzenna natura cyberprzestrzeni / Wojciech Retkiewicz. - Retkiewicz, Wojciech (1962- ).
Cyberprzestrzeń; metafory przestrzenne w opisach i definicjach cyberprzestrzeni; cyberprzestrzeń jako przestrzeń; pojęcia przestrzenne w cyberprzestrzeni.