[Afisz teatralny] Wczoraj i przedwczoraj : sztuka w 4 aktach Aleksandra Maliszewskiego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 16.01.1951 r. Teatr Kameralny w Sopocie, ul. Rokossowskiego 39-41. Reżyseria: Jerzy Walden, scenografia: Roman Bubiec, asystent reżysera i kierownictwo literackie: Malwina Szczepkowska.