[Afisz. Incipit] Zarządzenie na mocy zarządzenia Wojewody ... przegląd koni ... / Imbierowicz. - Imbierowicz, Edward ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przeglądzie 18.03.1950 roku na elbląskim targowisku.