Osiedlowe urządzenia zabawowe dla dzieci projekty i realizacja - Sakal, Konstanty (Wrocław : [s.n.], 1978)
Plakat wystawy, która miała miejsce we wrocławskim Muzeum Architektury paźdz.-list. 1978 r.
Keywords: Muzeum Architektury (Wrocław) -- plakaty; Tereny zabaw -- projektowanie i konstrukcja -- plakaty