Lex Polonica Maxima. (Kraków : Wydawnictwa Prawnicze PWN, 1999)
Prawo z komentarzami - zawiera bazę wersji Prima, rozszerzoną o zbiór kilkudziesięciu komentarzy do najważniejszych aktów prawnych.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Od LPM 01/2002 na etykiecie dysku i pojemniku dod. do tytułu: prawo z komentarzami.
Na pojemniku: Prawo z komentarzami.
Od nr LPM 08/2001 wrzes.2001 program w wersji 32 bitowej.
Od LPM 10/2002 list. 2002 zmiana tyt. na LexPolonica Maxima.
Dla prawników, księgowych, urzędników administracji państwowej, kadry kierowniczej i menedżerskiej.