"Białe plamy w schulzologii" pod redakcją Małgorzaty Kitowskiej-Łysiak / Bartosz Dąbrowski. - Dąbrowski, Bartosz (1975- ).
Recenzja książki: Białe plamy w schulzologii / Małgorzata Kitowska-Łysiak. Lublin, 2010.