Ex Libris Kazimierza Szpary / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1954)
Postać Temidy, obok stosik książek i napis: Ex Libris, niżej postument z napisem: Kazimierza Szpary. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.