[Afisz teatralny. Incipit] Hiob : według księgi "Hioba" / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 19.12.1982 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria Krzysztof Babicki, scenografia Anna Sekuła.