[Sierpień 80' : fotoreporerzy w stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia fotoreporterów siedzących na wózku transportowym na terennie Stoczni Gdańskiej podczas strajku, 1980 r.