[Sierpień 80' : fotoreporerzy w stoczni] - Składanowski, Stanisław (1950- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia fotoreporterów siedzących na wózku transportowym na terennie Stoczni Gdańskiej podczas strajku, 1980 r.
Autor według pieczątki na rewersie, tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia, data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Stocznia Gdańska -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Przemysł okrętowy -- strajki i lokauty -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- fotografie; Strajki i lokauty -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- fotografie; Fotograficy prasowi -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie