Długi Targ - elewacja południowa - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1982)
Przedstawia południową pierzeję Długiego Targu w Gdańsku, 1982 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie