Pułapka ecstasy / Carlo Climati ; tł. Grzegorz Ostrowski. - Climati, Carlo (1963- )
1. Narkotyk nicości. 2. Umieranie w rytm muzyki. 3. Nadejście nowej epoki. 4. Wyznania pewnego ojca. 5. Problem kulturowy. 6. Muzyka nadziei.