Pułapka ecstasy - Climati, Carlo (1963- ); Ostrowski, Grzegorz (tłumacz) (2006)
1. Narkotyk nicości. 2. Umieranie w rytm muzyki. 3. Nadejście nowej epoki. 4. Wyznania pewnego ojca. 5. Problem kulturowy. 6. Muzyka nadziei.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Ekstazy; Narkomania; Artykuł z pracy zbiorowej