[Recenzja. Inc.:] Paweł Antkowiak "Samorząd zawodowy w Polsce" - Janus, Piotr (1975- ).; Antkowiak, Paweł (2014)
Rec.: Samorząd zawodowy w Polsce / Paweł Antkowiak. - Warszawa 2012.
Tyt. nadany przez katalogującego.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Keywords: Samorządy zawodowe -- Polska -- historia; Samorządy zawodowe -- Polska -- 1990-.; Książki -- recenzje -- 1990-.