Ulica Długa, IV usuwanie starych fundamentów poczty [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia prace rozbiórkowe przy starych fundamentach budynku poczty przy ul. Długiej 22, 1952 r.