[Afisz. Incipit:] Rada Miejscowa przy Państwowym Teatrze "Wybrzeże" ... urządzają ... w sali Teatru Wielkiego w Gdańsku koncert rozrywkowy Majowe nastroje. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie. Udział m.in.: Kobiela Bogumił, Nowicki Jan, Gdańska Czwórka Radiowa.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne