[Westerplatte, pod pomnikiem] / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia delegację pod Pomnikiem Obrońców Wybrzeża na Westerplatte, na zdjęciu Tadeusz Mazowiecki, generał Wojciech Jaruzelski, Lech Wałęsa, 1 września 1989 roku.