[Afisz. Incipit:] Zawody piłki nożnej o mistrzostwo I Klasy Państwowej Z.S. Gwardia Warszawa - Z.S. Budowlani Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu w Gdańsku-Wrzeszczu 30.08.1953 r.