Ex Libris J. Fernandez Saez F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1970)
Przedstawia półwysep, na jednej skalistej górze latarnia morska, na drugiej wiatrak, przy brzegu żaglowiec. U góry napis: Ex Libris J. Fernandez Saez. Sygn. aut. w obrębie kompoz.