Głosuj na Solidarność. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1991)
Plakat zachęcający do głosowania na "S". Dzieci rozklejające na murze plakat o treści jak w tytule.
Data wydania na podstawie treści.
Na lewej krawędzi autor Mikołaj Ch.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne