Obwodowa Komisja Wyborcza nr 85 w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia ludzi głusujących podczas wyborów do Rad Narodowych w lokalu wyborczym nr 85 w Gdańsku, 1978 r.