[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet w Słupsku w dniu 15 lutego 1947 r. urządza ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o pierwszej zabawie kostiumowej 15.02.1947 w sali "Mascotte". Podczas zabawy konkurs na najpiękniejszy kostium, atrakcje artystyczne oraz bufet.