Jerzy S. Sito - Potępienie Doktora Fausta / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 16.12.1972 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, inscenizacja i scenografia Marian Kołodziej.