Jerzy S. Sito - Potępienie Doktora Fausta - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 16.12.1972 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, inscenizacja i scenografia Marian Kołodziej.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.