Ex Libris Štěpán Peterka Ctibor Stastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1940)
Panorama miejscowości z wieżą kościoła, niżej napis: Ex Libris Štěpán Peterka, między którym znajduje się rysunek domostwa.