Ex Libris Štěpán Peterka - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Peterka, Štěpán (1892-1945). ([S.l.], 1940)
Panorama miejscowości z wieżą kościoła, niżej napis: Ex Libris Štěpán Peterka, między którym znajduje się rysunek domostwa.
Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.