Ex Libris Piotra Hniedziewicza - Brudnicki, Marek (1912-1985).; Hniedziewicz, Piotr (1890-1976). ([S.l., 1942)
Przedstawia wnętrze XIX-wiecznej księgarni. Napis u góry Ex Libris, u dołu: Piotra Hniedziewicza.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 24.11.2015, http://ekslibrispolski.pl/?s=Brudnicki+M&searchsubmit.x=22&searchsubmit.y=21.