Jarmark Dominikański : Gdańsk 1979 30.7.-12.8. - Kowalski, Piotr (1950- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Plakat Jarmarku. Przy prawej krawędzi nazwisko autora, w dolnej części plakatu wymienieni organizatorzy.
Keywords: Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.