De finibus bonorum et malorum libri 5 / Cicero. - Cicero, Marcus Tullius (106-43 p.n.e.)
Na karcie 126r pod tekstem: "M.T. Ciceronis de finibus bonorum et malorum libri expliciunt feliciter per me Ormannum etc.".