Chrońmy zabytki kultury - Jodłowski, Tadeusz (1925-2015). ([S.l. : s.n.], 1958)
Plakat Tygodnia Ochrony Zabytków 21-28.09.1958.
Nazwisko autora na lewej krawędzi.
Keywords: Zabytki -- konserwacja i restauracja -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty