[Afisz teatralny. Incipit] Z okazji Święta Morza Zemsta komedia w 4-ch aktach Al. Fredry ... - Dom Marynarza Marynarki Wojennej (Gdynia). Teatr (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 27-28.07.1946 r. Gościnnie wystąpił Franciszek Rychłowski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.