Katedra fortepianu PWSM w Gdańsku 1965-1975 : programy recitali fortepianowych / Państwowa Wyższa Szkoła Muzyczna w Gdańsku, Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, Muzeum Historii Miasta Gdańska. ([s.n.], 1975)
Kalendarz koncertów wraz z inform. o wykonawcach.